Tepekutuğun İlkokulu

Telefon : 03643982047
WEB https://tepekutugun.meb.k12.tr
Adres : TEPEKUTUĞUN KÖYÜ TEPEKUTUĞUN KÜME EVLERİ TEPEKUTUĞUN KOYU ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 5 BAYAT / ÇORUM
VİZYON : 21.yüzyılın çağdaş eğitim düzeyine erişmek için Atatürk ilkelerinden ödün vermeyen, çağdaş dünyaya ayak uydurabilen, yeniliklere açık, akılcı, dinamik, sorumluluğunu bilen, pozitif düşünebilen, öz kültürünü tanıyan, koruyan, kendine güvenip fikirler üretebilen, sosyal, sanatsal ve sportif etkinliklerde kendini ifade edebilen, geleceğin gençlerinin kusurlarını ve eksiklerini bulmayı değil, başarılarını gösterip alkışlamayı seçen anlayışı benimsiyoruz.
MİSYON : Atatürk ilkelerine bağlı, Atatürk devrimlerini özümsemiş Tarihine ve kültürüne bağlı Gücünü tarihinden alan , Cumhuriyetimizle yaşıt Okul kültürünü benimsemiş Bilime, gelişmeye, teknolojiye önem veren Saygı , sevgi ve dostluk bilincinin yerleştiği Sanatta ,sporda, bilimde uygulamalı eğitime önem veren Çalışan, üreten, kendisiyle ve çevresiyle barışık, en az iki yabancı dil konuşabilen, katılımcı , sorumluluk sahibi, laik, demokratik , araştıran,sorgulayan, ulusal değerlerine sahip çıkan ve evrensel değerlere ulaşan gençleri yüksek öğrenime hazırlamaktır.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :Tam Gün/Birleştirilmiş Sınıflı
Saatler : 08:30/14:15
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : Sobalı
Servis :
Ulaşım : Okula ulaşım şahsi araçlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Tepekutuğun Köyü, Köy içi Mevkii, No 1 Bayat/ÇORUM
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Çorum iline 110 km/ Bayat ilçesine 13 km